Nedjelja, 19.11.2017

ZUMBA ZA SVE STUDENTICE!!! (07.03. 18:30h Univerzitetska dvorana UNTZ)

Fotografija korisnika/ce Irma Ramic.

Klinika za ginekologiju i akušerstvo UKC-a Tuzla, Unija studenata Univerziteta u Tuzli i Udruženje studenata Medicinskog fakulteta, u sklopu projekta "Stop raku grlića materice" organizovali su radionice na nekoliko fakulteta Univerziteta u Tuzli.

 

U sklopu radionica/predavanja, cilj je bio da "Mladi upoznaju mlade" odnosno da se podigne svijest o samom problemu raka grlića materice, koji je drugi po učestalosti karcinom osoba ženskog spola.

Samom prevencijom se može smanjiti stopa oboljelih, te je to i ujedno i cilj ovog projekta, jer su mlade žene upravo te koje najviše obolijevaju od ovog karcinoma.

U sklopu projekta, a samim tim i kao poklon kolegicama za osmi mart,  danas, 07.03.2017. godine u 18:30h u Univerzitetskoj dvorani Univerziteta u Tuzli, za sve osobe ženskog spola obezbijeđena je Zumba, te ovim putem pozivamo sve kolegice da dođu i prisustvuju. Potrebno je samo da ponesete dobru volju i osmijeh na lice te dolaskom podignemo svijest upravo o ovoj bolesti, jer TKO MISLI DA NEMA VREMENA ZA PREVENCIJU PRIJE ILI KASNIJE ĆE IMATI VREMENA ZA BOLEST...

VIDIMO SE U 18:30h U UNIVERZITETSKOJ DVORANI UNIVERZITETA U TUZLI!!!

Kontakt

  • Adresa: Univerzitetska 8
    75000 Tuzla
    Bosna i Hercegovina
  • Tel: +387 61 452 478
Vi ste ovdje: Home Aktivnosti ZUMBA ZA SVE STUDENTICE!!! (07.03. 18:30h Univerzitetska dvorana UNTZ)