Nedjelja, 19.11.2017

Građanima i narodima Bosne i Hercegovine, povodom 1. marta Dana Nezavisnosti upućujemo iskrene čestitke

Prije dvadeset i pet godina Bosna i Hercegovina je proglasila nezavisnost i samostalnost u svojim historijskim i međunarodno priznatim granicama. Građani Bosne i Hercegovine opredijelili su se za nezavisnu, suverenu, samostalnu i cjelovitu Bosnu i Hercegovinu, državu ravnopravnih naroda i građana.

 

Na tim tekovinama nastala je suvremena Bosna i Hercegovina, u kojoj posebno mjesto u izgradnji prosperitetne i demokratske države ravnopravnih naroda i građana, s visokim standardima u svim oblastima života, pripada obrazovnim i naučnim institucijama.

Svim studentima Univerziteta u Tuzli, građanima Bosne i Hercegovine, upućujemo iskrene čestitke povodom 1. marta, Dana nezavisnosti Bosne i Hercegovine uz želje da zajedničkim zalaganjem, radom, međusobnim razumijevanjem i tolerancijom, doprinosimo izgradnji ljepše i svjetlije budućnosti, gradimo prosperitetniji put prema evroatlanskim integracijama i napretku naše domovine, te da svakim danom u našim srcima jača ljubav prema nezavisnoj, suverenoj Bosni i Hercegovini, zajednici svih njenih naroda.

 

SRETAN VAM DAN NEZAVISNOSTI BOSNE I HERCEGOVINE

 

Unija studenata Univerziteta u Tuzli

Kontakt

  • Adresa: Univerzitetska 8
    75000 Tuzla
    Bosna i Hercegovina
  • Tel: +387 61 452 478
Vi ste ovdje: Home Aktivnosti Građanima i narodima Bosne i Hercegovine, povodom 1. marta Dana Nezavisnosti upućujemo iskrene čestitke