Nedjelja, 19.11.2017

NAJAVA ZA POLUFINALE UNTZ FUTSAL LEAGUE

Dana 10.01.2017. godine, utorak, odigrat će se polufinalne utakmice UNTZ FUTSAL LEAGUE.

Kako smo već ranije pisali, 27.12.2016.godine odigrane su druge četvrtfinalne utakmice UNTZ FUTSAL LEAGUE, gdje su neke ekipe samo potvrdile rezultat iz prvih utakmica, neki su u zadnjim sekundama osigurali plasman u polufinale, dok su neki izgubili prednost iz prve utakmice, te tako izgubili i polufinale UNTZ FUTSAL LEAGUE.

17:00h  FTOS  -  RGGF

U prvoj polufinalnoj utakmici UNTZ FUTSAL LEAGUE sastat će se ekipe Fakulteta za tjelesni odgoj i sport i Rudarsko geološko građevinskog fakulteta. Nesumnjivo je da ćemo gledati "finale prije finala", jer su obje ekipe svojim dosadašnjim igrama zaslužili plasman u isto, ali nažalost već se sastaju u polufinalu, te ćemo samo jednu od njih gledati u finalu UNTZ FUTSAL LEAGUE. Očekivanja publike su velika, ali ovo je utakmica taktičkog nadmudrivanja, te ekipa koja napravi "potez više" može se radovati samom finalu.

17:30h  PMF  -  FET

U drugoj polufinalnoj utakmici UNTZ FUTSAL LEAGUE sastat će se ekipe Prirodno-matematičkog fakulteta i Fakulteta elektrotehnike. Ekipa FET-a, prošlogodišnji finalisti i ove godine love novo finale, uz nadu za osvajanje istog, dok ekipa PMF-a na krilima pobjede protiv Studentskih domova UNTZ, sasvim ravnopravno očekuje pobjedu u polufinalnoj utakmici, te plasiranje u finale koje im je prošle godine "izmaklo za dlaku".

Nadamo se da će Univerzitetska dvorana Univerziteta u Tuzli biti ispunjena kao i do sada, te da će igrači koji su se plasirali u polufinale UNTZ FUTSAL LEAGUE opravdati sva očekivanja. Pozivamo sve ljubitelje malog fudbala da prisustvuju odigravanju polufinalnih utakmica.   

 

Kontakt

  • Adresa: Univerzitetska 8
    75000 Tuzla
    Bosna i Hercegovina
  • Tel: +387 61 452 478
Vi ste ovdje: Home Aktivnosti NAJAVA ZA POLUFINALE UNTZ FUTSAL LEAGUE